Nikolaj Coster-Waldau in intense trailer Shot Caller

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Nikolaj Coster-Waldau in intense trailer Shot Caller

Nikolaj Coster-Waldau in intense trailer Shot Caller

|
|

Laatste update:

Je kent hem vast als Jaime Lannister in Game of Thrones: Nikolaj Coster-Waldau. De acteur wordt in zijn nieuwe film Shot Caller verwikkeld in een gangsterstrijd. Check hier de heftige trailer!

Dood door ongeluk

Het perfecte leven van Jacob staat plotseling op zijn kop als hij na een gezellige avond met vrienden aangeschoten achter het stuur stapt en een ongeluk veroorzaakt waarbij zijn beste vriend overlijdt.

In de bak

Jacob wordt veroordeeld tot 7 jaar cel en merkt al snel hoe hard het er binnen de gevangenismuren aan toe gaat. Om te overleven sluit hij zich aan bij een groep neonazi’s en raakt hij steeds verder verwikkeld in de onderlinge gangsterstrijd.

Als hij uiteindelijk door één van de leiders onder druk wordt gezet om een gevaarlijke missie uit te voeren tegenover de wreedste misdadigers van Californië, ziet hij nog maar één uitweg…

Shot Caller

De film is gemaakt door de producenten van de imponerende films Drive, Nightcrawler en Snitch. Naast Coster-Waldau spelen ook Lake Bell, Jon Bernthal (The Walking Dead), Benjamin Bratt (Snitch) en Jeffrey Donovan een rol in de gewelddadige misdaadthriller.

Shot Caller draait vanaf 24 augustus in de bioscoop.

Lees verder