Nikke de Jager op haar YouTube-kanaal NikkieTutorials

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Nikke de Jager op haar YouTube-kanaal NikkieTutorials

Ophef: NikkieTutorials woedend op Trijntje Oosterhuis

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Trijntje Oosterhuis zei woensdag op de radio dat haar stem "net als een transgender klonk". Dat had ze beter niet kunnen doen, want bij NikkieTutorials schoot de opmerking compleet in het verkeerde keelgat. "Ben je helemaal gek geworden?

Not amused

De wereldberoemde YouTuber Nikkie de Jager, die in januari het gesprek van de dag was door haar transgender-onthulling, snapt niet dat Trijntje zo makkelijk grapt over het onderwerp. "Jij maakt deel uit van het probleem door op deze manier te stigmatiseren", post de make-up artiest in haar Instagram Story.

Trijntje heeft spijt

Trijntje is geschrokken van de reactie op haar uitspraak en zegt sorry. "Nikkie, je hebt absoluut gelijk. Dit was heel dom van me om te zeggen. Voor iedereen: het spijt me heel erg!” Nikkie is intussen iets gekalmeerd en lijkt de excuses te aanvaarden. "We maken allemaal fouten. Mensen moeten zich er gewoon van bewust zijn dat 'makkelijke grapjes' als deze erg pijnlijk zijn.”

Ophef: NikkieTutorials woedend op Trijntje Oosterhuis

Geen Eurovisie Songfestival dit jaar

Nikkie's week loopt niet op rolletjes. Gister kwam het grote nieuws naar buiten dat het Eurovisie Songfestival niet doorgaat vanwege het coronavirus. De YouTuber zal als online-host van het evenement nog een jaartje moeten wachten. Ook al vindt ze het jammer, Nikkie is blij dat zo'n groot evenement zijn verantwoordelijkheid neemt voor de volksgezondheid. "Mijn droom om onderdeel te zijn van het Songfestival blijft staan voor volgend jaar!"

Lees verder