Nikkie de Jager

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Nikkie de Jager

Nikkie de Jager zat bijna in The Vampire Diaries: "Ik denk dat ik gewoon te groot was"

|
|

Laatste update:

We hadden bijna van Nikkie de Jager kunnen genieten in de meest populaire vampieren-serie van de afgelopen tijd. The Vampire Diaries had de make-up goeroe graag in de serie gehad. In haar laatste YouTube video legt ze uit hoe de vork in de steel zit. 

Te groot?

Nikkie vertelt hoe de makers van de serie haar benaderden. Ze zagen haar wel in de rol van Meredith. "Ik was bijna gecast als Meredith in The Vampire Diaries. Daar heeft blijkbaar nooit iemand van gehoord”, lacht ze. Het was echter niet heel recent. "Ik was nog heel jong en deed een aantal Vampire Diaries make-uptutorials toen het castingbureau mij benaderde via mail. Ze stuurden het script van een scène die ik op film moest opnemen, wat in principe gewoon een auditietape was. Ze vonden het geweldig en wilden me naar Atlanta halen waar de opnames plaatsvinden. Eigenlijk was alles rond, we keken zelfs al naar vliegtickets”. 

Waarom ging het dan toch niet door? "Toen ik stuurde dat ik 1,90 meter lang ben, heb ik nooit meer wat van ze gehoord. Ik denk dat ik gewoon te groot was. De mannen in de serie zijn namelijk heel klein", legt ze uit. Deze Love is Blind-ster was dus blijkbaar wel klein genoeg. 

NikkieTutorials

De YouTuber is de laatste tijd wel vaker in het nieuws. Zo werd ze niet alleen benoemd tot VN-ambassadeur, maar speelde ze ook een rol in het dipje van Ellen DeGeneres. Ook haar mening over Zwarte Piet ging het land door. Tot slot deelde ze ook nog een openhartige video waarin ze vertelt hoe ze na haar coming out niet werd geaccepteerd door haar familie.

Lees verder