Nieuwe tv-spots van Beauty and the Beast

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Nieuwe tv-spots van Beauty and the Beast

Nieuwe tv-spots van Beauty and the Beast

|
|

Laatste update:

Niet dat Beauty and the Beast nou nog aandacht tekortkwam, maar als fan van de animatiefilm kun je vast nog wel wat voorpret gebruiken!

Records

De eerste trailer van Beauty and the Beast werd in 24 uur iets minder dan 128 miljoen keer bekeken. Een record, en hoewel datzelfde record vorige maand alweer werd verbroken door The Fate of the Furious, hebben we het natuurlijk over bizarre aantallen. Precies daarom denken we dat je ook deze nieuwe tv-spots voor de film wel kunt waarderen.

In de film die straks in de bioscoop misschien nog wel meer records gaat breken, heeft zoals je waarschijnlijk weet Emma Watson in de hoofdrol als Belle. Ze neemt de plaats van haar vader in als gevangene van het kasteel van het gevaarlijke Beast. Hij was ooit een prins, maar werd vervloekt door een heks. Zijn enige redding is iemand die verliefd wordt op zijn karakter ...

29 maart

Naast Emma Watson zie (of liever: hoor) je ook Luke Evans, Ewan McGregor, Stanley Tucci, Josh Gad, Emma Thompson en Ian McKellen in de film. Beauty and the Beast gaat op 29 maart in première. Voor wat altijd welkome voorpret bij dezen de beloofde tv-spots!

Lees verder