Nieuwe trailer Westworld: meer seks dan Fifty Shades Darker

Veronica Superguide logo
Nieuwe trailer Westworld: meer seks dan Fifty Shades Darker

Nieuwe trailer Westworld: meer seks dan Fifty Shades Darker

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Waar seks, kink, geweld en intriges eigenlijk ontbreken in de trailer van Fifty Shades Darker, stapt de nieuwe serie Westworld in. De onheilspellende nieuwe trailer met Evan Rachel Wood laat beelden van een futuristisch pretpark zien - alleen geschikt voor volwassenen.

Droom of nachtmerrie?

In het futuristische fantasypark Westworld werken androids die de fantasieën van hun gasten laten uitkomen. Tot een groepje 'gastheren' plots begint af te wijken van hun zorgvuldig gecodeerde programmatuur en verontrustend afwijkend gedrag te vertonen. In de bovenstaande trailer getiteld Dreams komt Dolores (Evan Rachel Wood) erachter dat ze eigenlijk een robot is en zich in een gestoorde nachtmerrie bevindt.

Top cast

Ook topacteurs Anthony Hopkins, Ed Harris, James Marsden,Thandie Newton en Jeffrey Wright spelen in de nieuwe serie van HBO, die is geïnspireerd door degelijknamige film met Yul Brynner uit 1973 van regisseur Michael Crichton (Jurassic Park).

Van de makers van...

De makers van de nieuwe serie zijn niet mis: de reeks werd ontwikkeld door producenten Jonathan Nolan (de broer van de veelgeprezen regisseur Christopher Nolan) en Lisa Joy (Pushing Daisies, Burn Notice).

Ook J.J. Abrams en Bryan Burk (Lost, alsook de nieuwe Star Wars en Star Trek films) en Jerry Weintraub leverden hun bijdrage aan deze meeslepende productie.

De mysterieuze sci-fi westernserie Westworld zie je vanaf 3 oktober bij HBO.

Lees verder