The Stand van Stephen King televisieserie 2020

Veronica Superguide logo
The Stand van Stephen King televisieserie 2020

Yikes: Stephen King-serie The Stand heeft gloednieuwe trailer

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Volgende maand gaat eindelijk The Stand van start. Om alvast in de stemming te komen, verscheen vandaag een gloednieuwe trailer van deze langverwachte Stephen King-serie.

Grimmige televisieserie

Talloze fans van Stephen King kijken er al maanden naar uit: de première van The Stand. Deze postapocalyptische roman van Stephen King behoort volgens veel lezers tot zijn beste verhalen. Maar een echt goede bewerking voor film en televisie bleef vooralsnog uit. Afgaande op de nieuwste trailer, krijgen de liefhebbers met deze grimmige televisieserie echter precies waar ze op hopen!

The Dark Man

In The Stand heeft een mysterieus virus in slechts een maand tijd bijna de complete wereldbevolking weggevaagd. Een handjevol overlevenden van de pandemie hebben hun hoop gevestigd op de 108-jarige Mother Abigail (Whoopi Goldberg). Maar voordat zij een nieuw leven kunnen opbouwen, moeten ze eerst de confrontatie aangaan met Randall Flagg, alias The Dark Man (Alexander Skarsgård). Deze superschurk heeft zo zijn eigen visie op de toekomst van de mensheid!

Yikes: Stephen King-serie The Stand heeft gloednieuwe trailer

Nieuw einde

Bijzonder: Stephen King heeft een gloednieuw einde geschreven voor de televisieserie van The Stand. Zo zal er ook nog wat te raden vallen voor de fans die de vuistdikke roman al door en door kennen. Nu maar hopen dat The Stand zich kan meten met de beste filmbewerkingen van The King of Horror!

The Stand gaat op 17 december van start bij de Amerikaanse streamingdienst CBS ALL Access. Het is helaas nog niet bekend of en wanneer deze Stephen King-serie in Nederland te zien zal zijn.

Lees verder