Nieuwe trailer voor psychologische horrorfilm Camera Obscura

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Nieuwe trailer voor psychologische horrorfilm Camera Obscura

Nieuwe trailer voor psychologische horrorfilm Camera Obscura

|
|

Laatste update:

Een veteraan met een posttraumatische stressstoornis wordt alleen maar wanhopiger als hij op foto's ziet hoe de gruwelijke toekomst eruitziet.

Camera Obscura

Een posttraumatische stressstoornis (PTSS) is op zichzelf al ingrijpend genoeg. Als je als veteraan terugkomt van een oorlog en in je thuisland op goede therapie wordt getrakteerd, kun je er hopelijk van genezen. Beland je na thuiskomst in een gloednieuw horrorscenario, dan is dat een ander verhaal.

Jack Zeller is die onfortuinlijke veteraan. Hij krijgt een oude camera van zijn verloofde die magische krachten bezit, en niet van het soort waarbij je drie wensen mag doen als je erover wrijft. Eenmaal ontwikkeld laten de foto's de meest gruwelijke taferelen zien, waarvan Jack al snel realiseert dat deze zich in de toekomst bevinden. De duistere psychologische horrorfilm Camera Obscura laat zien hoe Jack zijn verstand langzaam verliest en alles en iedereen in gevaar brengt.

Cast en releasedatum

De voorspellende gave van de foto's doet denken aan The Ring, een van de meest succesvolle horrorfilms aller tijden, waarin mensen na het kijken van een video te horen krijgen dat ze nog maar zeven dagen te leven hebben. Het verhaal van Camera Obscura wordt verteld met de hulp van de nodige bekende gezichten: Christopher Denham (Argo), Nadja Bobyleva (Bridge of Spies), Catherine Curtin (Stranger Things, Orange Is the New Black), Chase Williamson (Beyond the Gates) en Noah Segan (Tales of Halloween).

Chiller Films brengt Camera Obscura op 9 juni uit in geselecteerde biosopen en vanaf 13 juni is de film beschikbaar voor on demand diensten. Details over de Nederlandse markt hebben we nog niet kunnen vinden.

Lees verder