Nieuwe Trailer voor Netflix-serie ‘Elite’

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Nieuwe Trailer voor Netflix-serie ‘Elite’

Nieuwe Trailer voor Netflix-serie ‘Elite’

|
|

Laatste update:

Vorige week hadden we al een eerste trailer van de in juli aangekondigde Netflix-serie ‘Elite’, maar die liet nog weinig zien. Nu hebben we echter de volwaardige trailer van de Spaanse serie, die door Netflix zelf beschreven wordt als “een kruising tussen ‘Gossip Girl’ en ‘Big Little Lies’”.

Strontverwende rijkeluiskinderen

‘Elite’ speelt zich af op een elitaire privé-school, vandaar de naam. Na een aardbeving is een normale openbare school in de buurt in puin, en het stadsbestuur besluit dan maar drie leerlingen naar de sjieke elite-school te sturen. De strontverwende rijkeluiskinderen aldaar zitten natuurlijk helemaal niet te wachten op dergelijk ordinair volk, en de drie nieuwelingen worden dan ook bepaald niet welkom geheten op deze deftige school. Als er een dode valt wijzen de beschuldigende vingers dan ook al snel naar de nieuwkomers, maar hebben zij er wel iets mee te maken?

Vanaf 05 oktober te zien op Netflix

Wie nu misschien afwijzend zegt “zulke tienerseries zijn niets voor mij” moet toch even weten dat ‘Elite’ afkomstig is van de makers van de superspannende Spaanse Netflix-hit ‘La Casa de Papel’.  Misschien toch maar een kans geven dus, zelfs als deze trailer je nog niet overtuigd heeft! Alle acht afleveringen van ‘Elite’ zijn vanaf 05 oktober te zien op Netflix. Hoe zeg je ‘bingen’ in het Spaans?

Lees verder