Nieuwe trailer vierde seizoen Celblok H

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Nieuwe trailer vierde seizoen Celblok H

Nieuwe trailer vierde seizoen Celblok H

|
|

Laatste update:

Maandag begint het vierde seizoen van Celblok H. De nieuwe promo geeft je alvast een voorproefje van wat de serie in petto heeft voor de bewoners van De Banckert.

Brand

Na de verwoestende brand in het celblok van het vorige seizoen, keren de gevangenen terug naar unit H2. Terwijl Freddy (Eva van de Wijdeven) een bestaan buiten de gevangenismuren probeert op te bouwen, moet Suus (Isa Hoes) accepteren dat ze de rest van haar leven achter tralies zit. Ondertussen zet de komst van een nieuwe directeur en nieuwe gevangenen de verhoudingen in De Banckert verder op scherp!

Trots

Celblok H was met gemiddeld 1 miljoen kijkers vorig jaar een enorm succes. Isa Hoes vind het dan ook geweldig dat een groot aantal fans wekelijks meeleeft met de inwoners van de De Banckert: “Het is heel mooi dat we weer een nieuw seizoen hebben mogen maken, want ik weet hoeveel fans Celblok H heeft. Kijkers omarmen Celblok H en daar zijn we heel trots op!” De dramaserie is gebaseerd op de Australische serie Wentworth, waar het vierde seizoen – net als de seizoenen daarvoor – een groot succes was.

Lees verder