Candyman, film

Veronica Superguide logo
Candyman, film

IJzingwekkend: Nieuwe trailer van Candyman verschenen!

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

"Dare to say his name." Horrorliefhebbers moeten nu op het puntje van hun stoel gaan zitten. Zojuist verscheen er namelijk weer een angstaanjagende nieuwe trailer van Candyman.

Het duurt nog maar even, want dit (spirituele) vervolg van de gelijknamige horrorklassieker uit 1992 verschijnt op 26 augustus in de bioscoop!

Spookverhaal in de spiegel

En dat is maar goed ook, want de bewoners van de achterstandswijk Cabrini Green in Chicago worden al decennialang geteisterd door een spookverhaal over een ware stadslegende. Iedereen zou de angstaanjagende stadslegende kunnen oproepen door vijf keer hardop zijn naam uit te spreken, maar dat is slechts weggelegd voor de echte durfals. Dat staat er namelijk wel een moordenaar recht voor je neus.

Win het weekend van je dromen!

Duistere krachten 

Niet dat de onsuccesvolle kunstschilder Anthony (Yahya Abdul-Mateen II) zich tien jaar na dato er ook iets van aantrekt. Hij gebruikt de duistere mythe als inspiratie voor zijn kunstwerk. Zonder het te weten opent hij hiermee een deur naar een complex verleden, en dat kan hem nog weleens duur komen te staan. Benieuwd welke acteurs verder in de film te zien zijn? Daar lees je hier alvast alles over

Nu klikte je natuurlijk voor de trailer, dus houd je vast: die bekijk je hieronder!

Candyman draait vanaf 26 augustus in de bioscoop!

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Lees verder