Nieuwe trailer Rough Night: drank, drugs en een dode stripper

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Nieuwe trailer Rough Night: drank, drugs en een dode stripper

Nieuwe trailer Rough Night: drank, drugs en een dode stripper

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Scarlett Johansson als bride-to-be in een comedy over een uit de hand gelopen vrijgezellenfeest met drank, drugs en dode strippers? Yes please. De nieuwe trailer is nu te zien.

Rought Night

In Rough Night gaat een stel vrouwen flink de beest uithangen in Miami. De groep heeft wat te vieren: hoofdpersoon Jess gaat namelijk trouwen. Zoals bij menig vrijgezellenfeest wordt er tot diep in de nacht gefeest. Wanneer het gezelschap besluit een stripper in te huren, komt de schaarsgeklede man door een stunt van de iets te enthousiaste Alice om het leven. Bekijk de trailer hierboven.

Dat gaat fout...

Waar normale mensen direct de politie zouden bellen besluit het alles behalve normale quintet het lichaam te verslepen en verbergen. Dit zorgt uiteraard voor idiote, maar hilarische situaties á la The Hangover. Hoe de vijf vrouwen zich uit deze benarde situatie gaan redden? Only one way to find out…

Cast

Naast Scarlett Johansson zijn Zoë Kravitz, Kate McKinnon, Jillian Bell, Ilana Glazer en Demi Moore te zien in de comedy. Ook Modern Family-ster Ty Burrell heeft een klein rolletje. De film is van de makers van Broad City, een tv-comedy die een tijdje te zien was op Comedy Central. 

Check een eerdere trailer hieronder. Rough Night draait vanaf 3 augustus in de bioscoop.

Lees verder