Nieuwe trailer Ozark voert spanning verder op

Veronica Superguide logo
Nieuwe trailer Ozark voert spanning verder op

Nieuwe trailer Ozark voert spanning verder op

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Volgende maand verschijnt het nieuwe seizoen van de misdaadserie Ozark. En de nieuwste trailer brengt de spanning tot een kookpunt!

Doelwit

Nog een paar weekjes geduld en dan verschijnt het tweede seizoen van Ozark. In deze duistere misdaadserie wordt accountant Marty Byrde (gespeeld door Jason Bateman) onder druk gezet om miljoenen wit te wassen voor een gewelddadig drugskartel. Terwijl de Byrdes dieper en dieper wegzakken in de criminele onderwereld, worden ze een steeds groter doelwit voor de opsporingsdiensten. Gisteren onthulde Netlix de nieuwe trailer voor het volgende seizoen!

Meedogenloos

Volgens hoofdrolspeler (en producent) Jason Bateman wordt de spanning in het tweede seizoen flink opgevoerd. Op een perspresentatie zei hij: “Het publiek wil dat het uit de hand loopt. De mensen zitten niet te wachten op het moment dat de boel inkakt.” Bateman reageerde ook op de vergelijkingen met die andere serie waarin een wat duffe gezinsman zich opwerkt tot een meedogenloze crimineel: Breaking Bad. “Ik voel me gevleid als mensen die vergelijking maken, maar aan Breaking Bad kan niemand aan tippen. Als we zelfs maar half zo goed worden als die serie, hebben we al heel veel bereikt”, aldus Bateman.

Het tweede seizoen van Ozark is vanaf 31 augustus te zien op Netflix!

Lees verder