Nieuwe trailer Netflix-serie A Series of Unfortunate Events

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Nieuwe trailer Netflix-serie A Series of Unfortunate Events

Nieuwe trailer Netflix-serie A Series of Unfortunate Events

|
|

Laatste update:

“Als je geïnteresseerd bent in een verhalen met een happy end, die zijn ergens anders te streamen”, waarschuwt verteller Lemony Snicket in de nieuwe trailer voor de Netflix-serie A Series of Unfortunate Events.

Zwartgallig

De serie is gebaseerd op de zwartgallige kinderboekenreeks van Daniel Handler. Nadat hun ouders zijn omgekomen bij een brand, komen Violet, Klaus en Sunny Baudelaire onder de voogdij te staan van Count Olaf. Deze doorgedraaide acteur heeft het voorzien op de erfenis van de drie wezen en schuwt geen enkel middel om het fortuin in handen te krijgen.

Burton-esk

Het verhaal van de Baudelaires werd in 2004 al eerder verfilmd met Jim Carey in de rol van de sadistische Count Olaf. In de Netflix-serie is het Neil Patrick Harris (How I Met Your Mother) die in de huid kruipt van de hysterische graaf. In de trailer zien we dat er ook rollen zijn weggelegd voor Joan Cusack (Shameless) en Don Johnson (Miami Vice). Voeg daarbij een lekker duister Burton-esk sfeertje en het heeft er alle schijn van dat Netflix weer een hit in handen heeft!

A Series of Unfortunate Events is vanaf 13 januari te streamen op Netflix. 

Zie ook:

Wij zijn benieuwd naar jouw mening. Wat vind jij van Superguide.nl? Vul onze enquête in!

Lees verder