Nieuwe trailer Harry Potter: Hogwarts Mystery onthuld

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Nieuwe trailer Harry Potter: Hogwarts Mystery onthuld

Nieuwe trailer Harry Potter: Hogwarts Mystery onthuld

|
|

Laatste update:

Altijd al de rol willen spelen van een beroemde tovenaarsleerling? Met Harry Potter: Hogwarts Mystery heb je Zweinstein altijd in je broekzak!

Voetsporen

Eerder dit jaar schreven we al over Harry Potter: Hogwarts Mystery, een mobiele game waarmee je in de voetsporen treedt van de wereldberoemde tovenaarsleerling. Het spel belooft een kruising te worden tussen De Sims en een traditionele RPG, maar dan tegen de achtergrond van Hogwarts School of Witchcraft and Wizardry. Iedere beslissing die je neemt zal van invloed zijn op de verloop van het verhaal. Vandaag verscheen een trailer online die een nieuw tipje van de sluier oplicht!

Bovennatuurlijk

In de trailer is te zien hoe jouw zelfontworpen personage wordt toegelaten tot Hogwarts. Daar moet je onder meer vriendschappen sluiten en toverspreuken leren. Die vaardigheden zul je moeten gebruiken om de school beschermen tegen bovennatuurlijke bedreigingen. Aangezien het spel zich afspeelt in de jaren 80, is het onwaarschijnlijk dat je Harry tegen het lijf loopt. Gelukkig zijn er genoeg andere geliefde personages die je bijstaan in je avonturen, zoals Hagrid, Severus Snape en Professor Dumbledore!

Harry Potter: Hogwarts Mystery is binnenkort beschikbaar voor Android en iOS.

Lees verder