Nieuwe trailer Game of Thrones seizoen 7: Winter is Here

Veronica Superguide logo
Nieuwe trailer Game of Thrones seizoen 7: Winter is Here

Nieuwe trailer Game of Thrones seizoen 7: Winter is Here

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Het is de eerste officiële dag van de zomer, maar winter is here! Check snel de tweede, epische trailer van Game of Thrones!

Gevecht om de troon

Het gevecht om Westeros barst los in de gloednieuwe trailer het zevende seizoen van Game of Thrones. We zien onder andere hoe Cersei en Jaime Lannister zich klaar stomen voor de aankomende gevechten om King’s Landing te behouden. Daenerys Targaryen is namenlijk aangekomen bij Dragonstone in Westeros met haar leger van Unsullied, Dothraki en natuurlijk haar draken om de Iron Throne op te eisen. 

White Walkers

Ondertussen is in het Noorden Jon Snow uitgeroepen tot King of the North en roept hij op om samen tegen een gemeenschappelijke vijand te vechten. Maar wie komt hem redden van de White Walkers? En wat bedoelt Sansa Stark met de onheilspellende woorden van de overleden Ned: “When the snows fall and the white winds blow, the lone wolf dies - but the pack survives.”

Seizoen 7

Het is duidelijk dat ons weer een aantal epische veldslagen en schokkende plottwists staan te wachten! Seizoen 7 van Game of Thrones start op 16 juli en is in Nederland te zien bij Ziggo.

Lees verder