Nieuwe trailer en featurette Spider-Man: Homecoming

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Nieuwe trailer en featurette Spider-Man: Homecoming

Nieuwe trailer en featurette Spider-Man: Homecoming

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Net toen we dacht dat we alles hadden gezien, komt Sony toch weer met een nieuwe Spider-Man: Homecoming trailer én featurette!

Web

Over een maand kunnen we al genieten van Spider-Man: Homecoming, dus de Spidey-marketingmachine is niet te stoppen. Iedere dag worden we doodgegooid met nieuw Spidey-materiaal. Maar vinden we dat erg? Nope. In de nieuwste trailer zien we hoe spinnemans voor het eerst kennismaakt met zijn (door Iron Man gemaakte) Spideysuit. Die zit natuurlijk boordevol goodies zoals een terugkaats-web, een webgranaat en het wereldwijde web. Ha. Ha. Daarnaast heeft Sony een featurette vrijgegeven waarin hoofdrolspeler Tom Holland vertelt over zijn favoriete stunt.

Verhaal

Na zijn debuut in Civil War moet de jonge Peter Parker in Spider-Man: Homecoming leren omgaan met zijn nieuwe status als superheld. Tegelijkertijd probeert hij op school het hoofd boven water te houden. Bepaald geen makkelijk leventje, zeker niet als je ook nog eens te maken krijgt met een metalen gier, gespeeld door ex-Batman Michael Keaton, die Avengers-wapens jat.

Spider-franchise

Spider-Man: Homecoming is alweer de tweede reboot van de Spider-Man-franchise. In 2002 kroop Tobey McGuire voor het eerst in de huid van de webslingerende superheld en in 2011 was het de beurt aan de Brit Andrew Garfield. Tom Holland is de derde Spidey en is de eerste Spider-Man die verbonden is met de Marvel Cinematic Universe, waar ook films als Iron Man, Captain American en The Avengers bij horen. 

Lees verder