Nieuwe trailer Agents of S.H.I.E.L.D.: Seizoen 6 toont schokkende twist

Veronica Superguide logo
Nieuwe trailer Agents of S.H.I.E.L.D.: Seizoen 6 toont schokkende twist

Nieuwe trailer Agents of S.H.I.E.L.D.: Seizoen 6 toont schokkende twist

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Deze week gaat het nieuwe seizoen van Agents of S.H.I.E.L.D. in première. En dat ziet er net iets anders uit dan je gewend bent!

Hoge prijs

Aanstaande vrijdag gaat het zesde seizoen van Agents of S.H.I.E.L.D. van start in Amerika. Hierin moeten de titelhelden omgaan met de nasleep van hun vorige avontuur. Ze hebben de wereld weten te redden, maar het team komt er al snel achter dat ze daar een hoge prijs voor moeten betalen. In het nieuwe seizoen worden de agenten dan ook geconfronteerd met een nieuwe dreiging… met een bekend gezicht!

Dubbelganger

Clark Gregg keert terug in het volgende hoofdstuk van Agents of S.H.I.E.L.D. Maar wie hoopt op een tweede wederopstanding van de geliefde Phil Coulson komt van een koude kermis thuis. Gregg speelt namelijk de rol van Sarge, een boosaardige dubbelganger van de voormalige S.H.I.E.L.D.-directeur. Deze bizarre twist werd al onthuld in de teaser die eerder dit jaar verscheen, maar nu zien we deze mysterieuze superschurk in actie. Tot overmaat van ramp zwerven Fitz and Enoch nog ergens stuurloos in heelal. Kortom, genoeg voer voor een spannend nieuw hoofdstuk van deze verslavende Marvel-serie!

Lees verder