The Handmaid's Tale, S4 teaser

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
The Handmaid's Tale, S4 teaser

De laatste teaser van The Handmaid's Tale seizoen 4 is uit

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Naast de uitreiking van talloze prijzen trakteerden streamingdiensten en productiemaatschappijen alle Oscar-kijkers op wat gloednieuwe teasers en trailers. En de nieuwste teaser van The Handmaid's Tale seizoen 4 kunnen we je niet onthouden. 

Over een paar dagen gaat het vierde seizoen eindelijk van start. Mocht je nu niet kunnen wachten, komt de Amerikaanse Hulu als geroepen.

Gerechtigheid

In de korte sneak peek van nog geen 30 seconden legt June (Elisabeth Moss) een verklaring af om de vrouwen te land te bevrijden. "Mijn naam is June Osbourne. Mijn stem is er slechts één, talloze anderen blijven ongehoord", horen we haar zeggen. "Vrouwen gevangengezet door mannen die nooit meer gehoord worden. Het is voor die vrouwen, ik vraag om gerechtigheid." Het is alleen de vraag of dat gaat lukken, want tussendoor zien we beelden van de vrouwen die niets bespaard blijven.

Bekijk hieronder snel de beelden!

Inhoud van nieuwe reeks

In dit aankomende vierde seizoen strijdt June dus nog altijd voor vrijheid tegen Gilead. Maar de risico's die ze hiervoor neemt, brengen onverwachte en gevaarlijke uitdagingen met zich mee. Haar verlangen naar gerechtigheid en wraak dreigt haar te verteren en haar meest gekoesterde relatie te vernietigen. Lees hier alles dat we weten over het vierde seizoen.

Vanaf 30 april zijn er al twee afleveringen te zien bij Videoland.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te beluisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Lees verder