Nieuwe teaser spannend weerzien in GTST

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Nieuwe teaser spannend weerzien in GTST

Nieuwe teaser spannend weerzien in GTST

|
|

Laatste update:

Zoals we al eerder schreven gaat Goede Tijden, Slechte Tijden terug in de tijd: Martine, Wiet, Sjors en Jack zijn terug. Voor wie niet tot vanavond kan wachten, bekijk de teaser.

Teaser

Vorige week werden de fans van de soap (die al sinds 1990 op de buis is) al getrakteerd op de officiële teaser waarin we Martine Hafkamp en Jack zagen. Vanavond zullen we zien wat de bitch van Meerdijk allemaal van plan is. 

Gezinnetje compleet

Wiet (Pip Pellens) en Jack (Mark van Eeuwen) verlieten GTST bijna een jaar geleden. Rechercheur Jack ging met zijn zusje Wiet op zoek naar Hafkamp, de ex van hun vader Frits van Houten. Maar ook Sjors Langeveld, zus van Wiet en Jack en dochter van Martine, is terug. De drie komen met Martine mee en zullen voor een nu nog onbekende tijd weer neerstrijken in Meerdijk.

Comeback

Actrice Inge Ipenburg (Martine Hafkamp) zette aanvankelijk in op een kortstondige comeback in de soap. Op Radio 10 verklapte ze aan presentator Lex Gaarthuis: "Nou, ik kan wel verklappen dat ik in mei werd gevraagd en dat ik toen tegen de makers zei: 'ik wil het wel doen maar dan wil ik wel dood'. Ik kan jullie verzekeren: die wedstrijd heb ik verloren van de schrijvers. Het eventuele einde van Martine Hafkamp blijft dus in het ongewisse. Ze gaat niet dood. Dus hoelang ik in de serie te zien ben is mij ook nog niet bekend."

Lees verder