Martien uit Chateau Meiland bij boekpresentatie 2020

Veronica Superguide logo
Martien uit Chateau Meiland bij boekpresentatie 2020

Nieuwe tanden kostten Martien Meiland een fortuin

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Wie mooi wil zijn moet pijn lijden, luidt het aloude spreekwoord. Maar diepe zakken kunnen natuurlijk ook geen kwaad!

Tandpasta-smile

Maxime Meiland onthulde deze week in Privé dat de nieuwe tanden van haar vader een flinke duit hebben gekost. Volgens de realityster heeft Martien Meiland niet minder dan 20.000 euro neergeteld voor zijn stralende tandpasta-smile. Maar het was het allemaal waard! “Die stonden vroeger echt schots en scheef, omdat hij nooit een beugel had gedragen. Echt geen gezicht!”, verklapt Maxime.

Heel december gratis films tijdens de Ziggo Uitpakweken!

‘Geen ruggengraat’

Aangezien de familie toen nog geen vermogen verdiende met Chateau Meiland, moest Martien een pijnlijke keuze maken om zijn gebit van een fikse upgrade te voorzien. “Op een dag was hij er klaar mee en zei hij tegen mamma: ‘Ik wil mijn tanden laten doen, maar ik wil ook een zwembad’”, vertelt Maxime Meiland. “Blijkbaar had mijn moeder destijds geen ruggengraat, want dat is er daarna ook gekomen.”

Bijzondere make-over

Het is geen geheim dat de Meilandjes een zwak hebben voor pracht en praal. Dochter Maxime onderging onlangs ook nog een bijzondere make-over. Hoewel natuurlijk geen enkele metamorfose zo spraakmakend is als de snor van Martien Meiland. Eerlijk is eerlijk, we missen hem nog iedere dag!

Lees verder