Nieuwe stomende trailer Fifty Shades Darker

Veronica Superguide logo
Nieuwe stomende trailer Fifty Shades Darker

Nieuwe stomende trailer Fifty Shades Darker

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Anastasia en Christian zijn terug in een nieuwe trailer voor Fifty Shades Darker. Kan dit vervolg op Fifty Shades Of Grey het succes van zijn voorganger evenaren?

Duistere schaduw

In Fifty Shades Of Grey zagen we hoe literatuurstudente Anastasia Steele (Dakota Johnson) een sadomasochistische relatie kreeg met de succesvolle, maar emotioneel beschadigde Christian Grey (Jamie Dornan). Hoewel de avontuurlijke, maar uiteindelijk niet al te duurzame relatie op de klippen liep, zijn Ana en Christian in het vervolg toch weer een setje. Maar geheimen uit het verleden van Grey werpen een duistere schaduw over hun relatie.

Beyoncé

In de trailer voor Fifty Shades of Darker zien we hoe het koppel zich weer overgeeft aan allerlei seksuele avontuurtjes en sadomasochistische rollenspellen, ondersteund door een broeierige cover van Beyoncés Crazy In Love. Extra spanning komt in de vorm van een mysterieuze dame die het verliefde koppel in de gaten lijkt te houden.

Het verhaal lijkt niet al te veel om het lijf te hebben, maar dat zal de vele fans van de succesvolle boekenreeks niet deren. Die komen voor de dampende seksscènes en afgaande op de trailer zullen die niet teleurgesteld worden!

Fifty Shades Darker draait vanaf 9 februari in de Nederlandse bioscopen.

Wij zijn benieuwd naar jouw mening. Wat vind jij van Superguide.nl? Vul onze enquête in!

Lees verder