Nieuwe sneer van Schwarzenegger richting Trump

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Nieuwe sneer van Schwarzenegger richting Trump

Nieuwe sneer van Schwarzenegger richting Trump

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Het was even stil rond de ruzie tussen Arnold Schwarzenegger en Donald Trump, maar vandaag zag The Governator zijn kans schoon om weer eens lekker uit te halen.

Arnold vs Donald

Sinds Arnold Schwarzenegger de rol van Donald Trump overnam in realityshow The Celebrity Apprentice, liggen de twee al met elkaar overhoop. De president kon het niet laten om Schwarzenegger te pesten met diens lage kijkcijfers, waarna de Oostenrijkse spierbundel voorstelde om de leiding over het land over te nemen. Schwarzenegger leek vorige maand de genadeklap uit te delen met een tweet over Trumps belastingaangifte, maar toen The Apprentice van de buis werd gehaald, was dat natuurlijk weer koren op de molen van The Donald.

Historisch dieptepunt

Nieuwe munitie voor The Terminator kwam twee dagen geleden, toen bekend werd dat Trumps populariteit ('approval rating') naar een historisch lage 37% was gedaald. Het is het laagste percentage ooit voor een president die pas zo kort bezig is, en Barack Obama kwam in zijn acht jaar nooit onder de 40%.

"De cijfers zijn binnen Donald, en je bent vermorzeld", reageert een zichtbaar genietende Schwarzenegger in de video hieronder. Hij valt de president aan op zijn harde bezuinigingen, en nodigt hem uit om samen naar een school te gaan om te zien wat voor goed werk ze daar doen. Het wachten is nu natuurlijk op Trumps weigering van de uitnodiging en de belediging waarmee deze ongetwijfeld gepaard gaat ... to be continued ...

Lees verder