‘Nieuwe realitysoap voor Barbie’

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
‘Nieuwe realitysoap voor Barbie’

‘Nieuwe realitysoap voor Barbie’

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Het lijkt erop dat Barbie binnenkort wéér op televisie komt met een nieuwe realityserie. Daarin zou de scheiding met haar ex Michael centraal staan. In een woensdag verschenen vlog van plastisch chirurg Diana Gabriels antwoordt Samantha bevestigend op de vraag of er nog een vervolg komt op haar series. Kijk voor de vlog hierboven.

Véél reality

De nieuwe serie zou de negende in de reeks zijn. Hou je vast, deze gingen er aan vooraf: Na Oh Oh Cherso en Oh Oh Tirol kreeg Samantha haar eigen soaps met achtereenvolgend Barbie's bruiloft, Barbie's baby, Huisje, boompje, Barbie, Samantha en Michael willen rust in de tent!, Samantha en Michael doe effe paranormaal!, Samantha en Michael houden zich Thai, Samantha en Michael nemen er nog eentje en Samantha en Michael: enkeltje Torremolinos.

Scheiding

In de vlog geeft Samantha ook een update over de situatie met ex Michael. De scheiding is bijna rond, de twee zien elkaar nauwelijks en ook draagt haar ex niet financieel bij aan de opvoeding van hun kinderen. Verder vertelt Barbie enthousiast over haar nieuwe liefde pornoactuer Rolf Tangels: “Ik weet niet wat het is, maar hij brengt iets in mij naar boven waardoor ik niet meer zonder hem kan.’

Of de nieuwe serie ook bij RTL te zien is en wanneer het op de buis verschijnt, is niet bekend.

Lees verder