Nieuwe reality on demand dienst Hayu nu ook in Nederland

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Nieuwe reality on demand dienst Hayu nu ook in Nederland

Nieuwe reality on demand dienst Hayu nu ook in Nederland

|
|

Laatste update:

Als je van reality series houdt, is het als een droom die uitkomt: NBC Universal International komt met Huya, een streamingsdienst met moeilijk veel Amerikaanse realityseries, naar Nederland!

Huya biedt ruim 6000 afleveringen van 200 realityshows. Met bekende shows zoals Keeping up with the Kardashians, VanderPump Rules, The Real Housewives, Million Dollar Listing én Made in Chelsea. Reality-heaven!

Up to date

De streamingsdienst streeft er naar om up to date content aan te bieden. Daarom zijn de meeste series op de Amerikaanse première dag ook al te zien in Nederland. Verder kun je de complete seizoenen terugkijken. De eerste 30 dagen zijn gratis en daarna is het 5,99 euro per maand.

Streamingsdiensten

Er worden steeds meer streamingsdiensten ontwikkeld. Na het succes van Netflix, Videoland en Amazon Prime is zelfs Disney bezig met het maken van een eigen on demand dienst. Het gaat Disney+ heten en Star Wars krijgt daar zijn eigen prequel. Nederland is ook druk bezig met het ontwikkelen van films- en serieplatformen: vanaf 19 december is de allereerste romantische streamingsdienst WithLove beschikbaar. Hier kun je allemaal romantische comedy’s en drama’s vinden.  

Lees verder