Nieuwe promo van The Walking Dead seizoen 7

Veronica Superguide logo
Nieuwe promo van The Walking Dead seizoen 7

Nieuwe promo van The Walking Dead seizoen 7

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

De kans bestaat dat je nog niet aanbeland bent bij het zevende seizoen van The Walking Dead, maar de echte fans zitten al klaar voor de tweede helft van reeks nummer 7. En daar hoort een nieuwe promo bij.

Schokkend

Een aantal trouwe TWD-fans zou zijn afgehaakt door de nasleep van de schokkende laatste aflevering van seizoen 6 en de daaropvolgende eerste, pijnlijke aflevering van seizoen 7. De makers van de serie hopen echter dat de afvallige kijkers snel weer terug komen en vertellen in bovenstaande video wat hen te wachten staat.

Spoiler

Want dat het een grote traumatische bedoening was bij The Walking Dead, hebben zelfs mensen die de serie niet volgden opgevangen. We gooien er voor de zekerheid dus toch even een spoiler alert in. 

Vervolg seizoen 7

“De eerste helft van seizoen 7 focuste zich heel erg op hoe de personages en het publiek het ongelooflijke trauma moesten verwerken”, vertelt TWD-producer Scott Gimple. Een deel van de cast legt uit dat dat inderdaad was waar ze mee bezig waren, maar ook dat ze nu verder moeten. Het optimisme en de hoop komt terug bij de groepsleden en dat is hard nodig om een vuist te kunnen maken tegen de vijand. 

13 februari

De tweede helft van het zevende seizoen van The Walking Dead start op 13 februari op FOX. De eerste zes seizoenen kun je zien op Netflix. 

Lees verder