Paranormal Activity

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Paranormal Activity

Yikes: Nieuwe Paranormal Activity heeft een releasedatum

|
|

Laatste update:

In 2007 scoorde horrorstudio Blumhouse zijn eerste hit met Paranormal Activity. Twaalf jaar en een handvol vervolgen en spin-offs later wordt er gewerkt aan een nieuw deel in de reeks!

Amateurs

Na The Blair Witch Project werden horrorfans overspoeld door zogenaamde found footage-films. In deze griezelfilms werd gedaan alsof de beelden afkomstig waren van amateurs die al dan niet toevallig ter plekke waren. Een van de meest effectieve in dit genre was Paranormal Activity. Hierin besluit een koppel infraroodcamera’s op te hangen in hun nieuwe huis. En het duurt niet lang voordat ver na middernacht de eerste verontrustende beelden worden opgenomen…

Teleurstellend

Paranormal Activity was een enorme hit en het duurde niet lang voor de eerste vervolgen verschenen. Na het fenomenale derde deel kakte de serie behoorlijk in en na het teleurstellende Paranormal Activity: The Ghost Dimension (2015) leek de rek er wel uit. Maar dit voorjaar werd bekend dat we kunnen uitkijken naar Paranormal Activity. En vandaag onthulde Paramount de releasedatum van dit hoofdstuk. Volgens Bloody Disgusting verschijnt de film op 19 maart 2021 in de bioscopen. Genoeg tijd om een nachtlampje aan te schaffen, dus!

Lees verder