Nieuwe Marvel-spot toont Black Panther in actie

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Nieuwe Marvel-spot toont Black Panther in actie

Nieuwe Marvel-spot toont Black Panther in actie

|
|

Laatste update:

Over twee maanden gaat de Black Panther solo in zijn eigen bioscoopfilm. Om alvast in de stemming te komen, onthulde Marvel een gloednieuwe trailer!

Monarch

Vorig jaar maakte Black Panther zijn debuut in het filmuniversum van Marvel in Captain America: Civil War. Daar moest hij het podium delen met zijn collega’s van The Avengers, maar binnenkort schittert deze Afrikaanse superheld in zijn eigen actiefilm. Gisteren plaatste Marvel een nieuwe tv-spot op Twitter, waarin we nog meer te zien krijgen van deze mysterieuze monarch!

Stijlvol

In Black Panther keert prins T’Challa (Chadwick Boseman uit Gods of Egypt) na de dood van zijn vader terug naar Wakanda om de troon op te eisen. Daar wordt hij echter geconfronteerd met een oude vijand. Als zijn alter ego Black Panther gaat de kroonprins de strijd om het koninkrijk aan. Black Panther belooft een stijlvolle superheldenfilm te worden, die er dankzij de combinatie van gelikte sciencefiction-technologie en traditionele Afrikaanse kostuums en decors ook nog eens bijzonder spectaculair uitziet. De regie is in handen van Ryan Coogler, die al eerder indruk maakte met de Rocky spin-off Creed!

Black Panther draait vanaf 14 februari in de bioscopen.

Lees verder