Nieuwe look Game of Thrones-personages in seizoen 7 onthuld

Veronica Superguide logo
Nieuwe look Game of Thrones-personages in seizoen 7 onthuld

Nieuwe look Game of Thrones-personages in seizoen 7 onthuld

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

In nieuwe promo’s van de zender HBO krijgen we een voorproefje van het nieuwe seizoen van Game of Thrones… En is dat Hodor?

Seizoen 7

Het spel der tronen gaat pas echt van start in het zevende seizoen van Game of Thrones. In de laatste teaser zagen we hoe rivalen Cersei ‘Lena Headey’ Lannister, Jon ‘Kit Harington’ Snow en Daenerys ‘Emilia Clarke’ Targaryen zich stuk voor stuk voorbereiden op de strijd die losbarst in Westeros.

'Aaaaah'

De personages die nog in leven zijn, hebben een splinternieuwe outfit gekregen in het nieuwe seizoen. Dat blijkt uit een set ietwat bizarre promo’s van HBO, waarin sterren uit verschillende HBO-series het iconische ‘Aaaaah’-intro van HBO zingen. 

En voor als je geen zin hebt om de video’s te kijken: wij hebben een aantal personages voor je op een rijtje gezet in de galerij hieronder!

Game of Thrones

Op 16 juli gaat het zevende, een-na-laatste seizoen van Game of Thrones van start. In Nederland is GoT niet meer op HBO te zien, maar Ziggo heeft de rechten van de serie weten te bemachtigen. Dit betekent dat we de nieuwe afleveringen elke week 24 uur na de uitzending in de VS kunnen bekijken. 

Lees verder