Annebel uit Temptation Island

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Annebel uit Temptation Island
Temptation Island

Nieuwe look: Annebel uit Temptation Island verwijdert lipfillers

|
|

Laatste update:

Dat Annebel uit Temptation Island: Love or Leave weleens bij een cosmetisch arts is geweest, is geen geheim. De realityster houdt wel van een prikje hier en daar. Toch gaat ze nu voor een meer natuurlijke look. 

Relatietest

De 25-jarige Annebel is een van de deelnemers die haar relatie op het spel zet in Temptation Island: Love or Leave. De blondine is vijf jaar samen met de 27-jarige René. Ze doen altijd alles samen en wijken nauwelijks van elkaars zijde. Ze zijn toe aan de volgende stap, maar willen er eerst zeker van zijn dat hun relatie inderdaad zo sterk is als ze denken. Het koppel is benieuwd of ze iemand ontmoeten die hen meer kan bieden dan ze nu al hebben. 

Maak hier kennis met de andere Temptation Island koppels of vrijgezellen

Lipfillers verwijderen

De blondine krijgt sinds haar deelname aan het programma veel opmerkingen over haar lipfillers. Dat heeft er wellicht toe geleid dat ze is gaan twijfelen of ze haar grote lippen nog wel zo mooi vindt. Annebel is naar een kliniek gegaan om haar lipfillers in haar bovenlip te laten oplossen. "Het is nu nog wat blauw maar dat trekt naarmate de dagen weg", laat ze weten via Instagram Stories. In haar onderlip zitten nog wel lipfillers.

Annebel uit Temptation Island

Natuurlijke look

Het resultaat is een veel natuurlijkere look. En dit is niet het laatste 'werk' dat Annebel aan haar lippen laat doen. Volgende week gaat de realityster terug naar de kliniek om ze 'subtiel' op te laten vullen en de 'vorm te accentueren'. 

Temptation Island: Love or Leave is elke donderdag te zien op Videoland.

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Te luisteren via SpotifyApple Podcasts en andere populaire podcast apps.

Lees verder