Nieuwe leader GTST verklapt details

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Nieuwe leader GTST verklapt details

Nieuwe leader GTST verklapt details

|
|

Laatste update:

Het lijkt erop dat de verhuisdozen in Meerdijk voorlopig allemaal in- en uitgepakt zijn. Na het afscheid van oudgedienden zoals Robin Martens, Buddy Vedder en Jord Knotter is het aan de nieuwelingen om de GTST-kar te trekken. Maar ja, aan wie moeten we ons nou hechten en welke personages gaan er binnenkort weer vandoor? Dat weet je bij een soap natuurlijk nooit, maar de leader is wel een goede leidraad om te weten of iemand blijft hangen of niet.

Q Bouwhuis

Vanaf volgende week is op RTL 4 de nieuwe leader te zien van Goede Tijden, Slechte Tijden, die vandaag al zijn opwachting maakte op Videoland. Daar vallen een paar dingen in op. Zo blijft Q Bouwhuis zitten waar hij zit. De onhandige supermarktmedewerker is aan het shinen met Sam Dekker in de nieuwe leader, dus dat zegt genoeg. Ook Loes, de personal-assistent van Nina die achter haar man Bing aanzit, heeft een vast plekje in de cast weten te bemachtigen.

Sjors

En dan is er nog de kwestie Sjors. De afwezigheid van actrice Ingmar Schrama werd eerder niet in de leader verwerkt, maar in deze nieuwste update heeft vervangster Melissa Drost toch ook een eigen bewegende foto in de GTST-intro te pakken. En daarmee kunnen we er voorlopig weer tegen. Hoe lang blijft in de wereld der zeepsop áltijd weer een grote verrassing.

Lees verder