Nieuwe, lange trailer van Tupac-biopic All Eyez On Me

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Nieuwe, lange trailer van Tupac-biopic All Eyez On Me

Nieuwe, lange trailer van Tupac-biopic All Eyez On Me

|
|

Laatste update:

We kregen al een kort voorproefje van All Eyez On Me, maar na het zien van de nieuwe, langere trailer van de Tupac-biopic willen we de film nog liever zien.

Tupac Shakur

All Eyez On Me vertelt over Tupac Shakur, een kind van burgerrechtenactivisten. Zijn jeugd is niet makkelijk, hij krijgt overal om zich heen te maken met vooroordelen. Toch weet Shakur het te schoppen tot rapper en niet zomaar eentje, nee, Tupac wordt tot op de dag van vandaag gezien als een van de grootste rappers ooit. Tot zijn oeuvre behoren nummers als California Love, Changes en Dear Mama. 

16 juni

Het succes van Tupac had ook een keerzijde. In 1996 werd hij doodgeschoten, hij was toen pas 25 jaar oud. Door wie, dat is tot op de dag van vandaag nog niet bekend en er lijken eindeloos veel theorieën over zijn dood bestaan. Tupac had meerdere vijanden in de hiphopwereld, onder wie Notorious B.I.G. en Suge Knight die beiden in de film voorkomen, maar had het ook regelmatig aan de stok met bendes en politie. De rol van Tupac wordt gespeeld door Demetrius Shipp Jr., die bijna eng veel op de rapper lijkt. All Eyez On Me is de afsluiter van het American Black Film Festival en draait vanaf 16 juni in de Amerikaanse bioscopen.

Lees verder