Nieuwe kick-ass trailer voor John Wick: Chapter 2

Veronica Superguide logo
Nieuwe kick-ass trailer voor John Wick: Chapter 2

Nieuwe kick-ass trailer voor John Wick: Chapter 2

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Er zijn maar weinig films waar we zo naar uitkijken als John Wick: Chapter 2. Deze geweld(dad)ige nieuwe trailer maakt het wachten er niet makkelijker op!

Snoeihard

John Wick was in 2014 een van de aangenaamste filmverrassingen van het jaar: een snoeiharde actiefilm met een ultracoole Keanu Reeves als wraakzuchtige huurmoordenaar. Een vervolg kon eigenlijk niet uitblijven en na wat korte teasers voor John Wick: Chapter 2 wordt de spanning verder opgevoerd met een volwaardige trailer!

Rome

In John Wick: Chapter 2 reist de titelheld af naar Rome. Daar raakt John betrokken bij een machtsstrijd tussen andere huurmoordenaars. Uiteraard duurt het niet lang voor dit bedrijfsuitje gierend uit de klauwen loopt Over het verhaal wordt nog weinig losgelaten in de trailer, maar het voorproefje heeft wel dezelfde slicke stijl die het eerste deel zo sterk maakte. Voeg daarbij een overdaad aan verleidelijk glimmend wapenarsenaal, rondvliegende kogels en spectaculaire stunts en het heeft er alle schijn van dat dit vervolg net zo’n groot succes wordt als zijn voorganger!

John Wick: Chapter 2 draait vanaf 9 februari in de bioscopen.

Lees verder