Nieuwe foto’s en backstage-video Star Wars: The Last Jedi

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Nieuwe foto’s en backstage-video Star Wars: The Last Jedi

Nieuwe foto’s en backstage-video Star Wars: The Last Jedi

|
|

Laatste update:

Na de vier covers van gisteren komt Vanity Fair nu met een flinke hoeveelheid nieuwe Star Wars: The Last Jedi-foto’s en een behind the scenes-video.

Sterrenshoot

Het magazine heeft alle, maar dan ook alle grote namen uit het achtste deel gestrikt voor een fotoshoot met sterrenfotograaf Annie Leibowitz. Van Luke Skywalker tot Kylo Ren, iedereen komt voorbij. Ook vangen we een glimp op van Benicio Del Toro en Laura Dern. Voorheen was nog niet bekend welke rol de twee acteurs zouden gaan vervullen.

Bekijk de gallerij hieronder. Lees het volledige Vanity Fair-artikel hier.

Een kijkje achter de schermen

Maar dat is nog niet alles! Het blad heeft ook een toffe backstage-video vrijgegeven. In de video vertelt de cast en crew over het 8ste deel van de Star Wars-saga. “Mensen krijgen iets anders dan ze verwachten na [episode] 7”, aldus één van de hoofdrolspelers, John Boyega. Bekijk de video hieronder.

The Last Jedi

Star Wars: The Last Jedi draait vanaf 13 december in de Nederlandse bioscopen. Over het plot is nog niet veel bekend, behalve dat Rey in training zal gaan bij Luke. Met uitzondering van Harrison Ford zullen nagenoeg alle acteurs uit deel 7 weer te zien zijn. The Last Jedi is tevens Carrie Fishers laatste keer als Leia.

Lees verder