Mr. Bean, Eagle Eye, The Junk Food Experiment

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Mr. Bean, Eagle Eye, The Junk Food Experiment

Nieuw op Videoland: deze films en series verschenen afgelopen week

|
|

Laatste update:

Videoland heeft weer een aantal nieuwe series en films toegevoegd. Zo kun je vanaf nu seizoen 1 van Mr. Bean kijken, en word je meegenomen in het spannende verhaal van Eagle Eye. Nog niet genoeg? Kijk ook naar de beste 10 series die nu op Videoland te zien zijn!

Series

The Junk Food Experiment

In deze documentaireserie zien we hoe zes bekende Britten zichzelf beschikbaar stellen als proefkonijnen en 21 dagen lang alleen maar junkfood eten. Arts Michael Mosley onderzoekt de invloed van het dieet op hun lichaam. Over proefkonijnen gesproken, BNNVARA haalt Proefkonijnen per direct van de buis na de ophef rond presentator Kaj van der Ree...

Paddington Station 24/7 – seizoen 2

We krijgen een kijkje achter de schermen bij de mensen die in weer en wind, dag in dag uit, keihard werken op het Londense trein- en metrostation Paddington. In de eerste aflevering van deze documentaireserie zien we hoe een winterse storm het personeel voor lastige beslissingen zet. Moeten ze het station voor de eerste keer sinds de Tweede Wereldoorlog sluiten?

Mr. Bean

Deze klassieker kennen we natuurlijk allemaal. Rowan Atkinson is op zijn best in de rol van Mr. Bean. We zien hoe de Britse kluns keer op keer weer in de grappigste situaties weet te belanden. Het seizoen bestaat uit 14 afleveringen dus dat wordt genieten!

De Kliniek

De makers van deze realityserie volgen plastische chirurgen en cosmetische specialisten tijdens hun werk. Zo zien we hoe zij mensen blijmaken die iets willen laten doen aan hun uiterlijk. Hoe ver gaat een arts voor het schoonheidsideaal van een ander?

Nieuw op Videoland: deze films en series verschenen afgelopen week

Films

Circus Noël

Karo’s ouders gaan scheiden waardoor ze besluit van huis weg te lopen. Haar circusvrienden Victor en Tonie van Circus Noël mogen onverwacht meedoen aan een belangrijk circusfestival. Karo reist met hen mee maar dan gebeuren er onderweg mysterieuze gebeurtenissen waardoor hun deelname aan het festival in gevaar komt. Zal het ze lukken om het circus te redden en hun vriendschap te behouden?

Eagle Eye

Jerry krijgt een telefoontje van een vreemde vrouw die hem opdraagt dingen te doen. Als hij niet gehoorzaamt zal zijn familie iets overkomen. Dan wordt hij bij Rachel gebracht, die ook in de macht is van deze vrouwelijke stem aan de andere kant van de telefoon. Wie is deze onbekende en wat wilt ze dat Jerry en Rachel gaan doen?

Lees verder