Liam Neeson in The Ice Road op Netflix 2021

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Liam Neeson in The Ice Road op Netflix 2021

Nieuwe actiefilm Liam Neeson exclusief in première bij Netflix

|
|

Laatste update:

Liefhebbers van Liam Neeson hebben weer iets om naar uit te kijken: de oude baas keert binnenkort terug in de Netflix-actiefilm The Ice Road.

Bevroren oceaan

Liam Neeson is inmiddels al bijna 70 jaar oud. Maar de actieheld is voorlopig nog niet van plan om met pensioen te gaan! Na actiekrakers als Honest Thief en The Marksman zien we de Ierse acteur binnenkort terug in The Ice Road. Hierin speelt Neeson een vrachtwagenchauffeur die in actie moet komen nadat een diamantmijn in Noord-Canada is ingestort. Maar om de ongelukkige mijnwerkers te bereikers, moet hij eerst een bevroren oceaan oversteken in zijn truck…

Kijktips? Luister Bankplakkers!meer

Publiekstrekker

Volgens Deadline heeft Netflix de rechten aangekocht voor The Ice Road. Naar verluidt heeft de streamingdienst 18 miljoen dollar betaald om deze film exclusief te kunnen vertonen. Met Liam Neeson zit je natuurlijk altijd goed, maar hij is niet de enige publiekstrekker. Zo is er een belangrijke bijrol weggelegd voor Laurence Fishburne (The Matrix, John Wick: Chapter 2).

Actiehits

Ook achter de schermen zit het wel snor met The Ice Road. De film is namelijk geschreven en geregisseerd door Jonathan Hensleigh. Hij tekende eerder voor het scenario van actiehits als Die Hard: With a Vengeance en Armageddon. Het is helaas nog niet bekend wanneer The Ice Road in première gaat bij Netflix.

Lees verder