Nieuwe Buren krijgt derde seizoen

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Nieuwe Buren krijgt derde seizoen

Nieuwe Buren krijgt derde seizoen

|
|

Laatste update:

Goed nieuws voor fans van de spannende serie Nieuwe Buren. Er komt een derde seizoen aan. De opnames zijn deze week gestart.

Seizoen 3

In het derde seizoen zijn Fockeline Ouwerkerk en Tibor Lukács samen met Abbey Hoes, die hun dochter speelt, ingetrokken in de Zonnewijk. Ook Raymond Thiry en Tonko Bossen als zijn zoon zijn nieuw in de buurt, net als Tobias Kersloot. Hij speelt de zoon van Carl, het personage van Leopold Witte uit het tweede seizoen. Beppie Melissen zien we ook in het derde seizoen.

Nieuw koppel

De jongere generatie speelt in het derde seizoen een belangrijke rol. Met Abbey Hoes en Tobias Kersloot heeft de serie wederom een nieuw real-life-liefdeskoppel binnen haar cast. Eerder was dit het geval met de koppels Daan Schuurmans en Bracha van Doesburgh en Fedja van Huêt en Karina Smulders.

Oude bekenden?

Wie van de cast van seizoen 2 terugkeert in het nieuwe seizoen, wordt later bekendgemaakt. RTL 4 zendt nog tot maandag 24 april seizoen 2 uit. De eerste twee seizoenen van Nieuwe Buren zijn volledig te zien bij Videoland.

Lees verder