Nieuwe Buren 2 wordt nog meer een thriller

Veronica Superguide logo
Nieuwe Buren 2 wordt nog meer een thriller

Nieuwe Buren 2 wordt nog meer een thriller

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Fedja van Huêt speelt samen met zijn vrouw Karina Smulders in Nieuwe Buren 2, dat vanaf 25 november in zijn geheel op Videoland staat. De serie nu heeft een hoger thriller- dan swingergehalte dan in seizoen 1.

Nieuw bloed

Nieuwe, maar ook oude Buren maken hun opwachting in Nieuwe Buren 2. Katja Schuurman en Thijs Römer zijn weg uit De Zonnewijk en hebben plaatsgemaakt voor nieuw bloed in de personen van Fedja van Huêt en Karina Smulders. Ook Leopold Witte (Gooische Vrouwen) is nieuw. Vertrouwde gezichten in het tweede seizoen zijn Daan Schuurmans, Bracha van Doesburgh en Anneke Blok.

Fedja en Karina

Fedja en Karina kruipen in de huid van Lex en Steffi. ”We komen uit een totaal ander milieu en worden in die Vinex-wijk neergezet. Daar verbergen we ons ergens voor, we moeten zien om met ons kind een nieuw leven op te bouwen. We dragen een geheim met ons mee. Het huwelijk staat onder spanning, we zijn ergens waar we niet willen zijn”, aldus Fedja in gesprek met Veronica Magazine.

Videoland

Steef, het personage van Thijs Römer, mag dan weg zijn uit De Zonnewijk, hij speelt zeker nog een rol in Nieuwe Buren 2. Hij zit in de gevangenis, maar is absoluut niet van plan om zijn straf rustig uit te zitten. Het nieuwe seizoen van Nieuwe Buren staat vanaf aankomende vrijdag 25 november op Videoland en wordt in 2017 uitgezonden op RTL 4.

Lees verder