tooske ragas

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
tooske ragas

Nieuwe BN’ers toegevoegd aan de cast van The Passion 2020

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Alie Sierkstra

Er zijn weer wat nieuwe BN’ers aan de cast van The Passion 2020 toegevoegd! Het gaat onder meer om cabaretier Klaas van der Eerden, presentatrice Lucille Werner en presentatrice Tooske Ragas. Zij spelen dit jaar de rol van discipel in The Passion.

Ook deze BN'ers doen mee aan The Passion 2020

Naast deze discipelen zijn er ook nóg wat nieuwe gezichten aan de cast van The Passion 2020 toegevoegd. Acteur Cas Jansen vertolkt bijvoorbeeld de rol van politieagent. Daarnaast zie je Sven Kockelmann en Tijs van den Brink als interviewers. Fijn voor het oog is First Dates-barman Victor Abeln, die als Petrus-herkenner meespeelt. Hopelijk maakt deze nieuwe cast meer indruk dan de vorige. Toen keken er namelijk 'slechts' 2,3 miljoen mensen naar het verhaal van Jezus.

Deze BN'ers scoorden de hoofdrol in The Passion

Eerder werd bekend gemaakt dat Tim Akkerman en Trijntje Oosterhuis de hoofdrollen in deze jubileumeditie van The Passion vervullen. Zij zijn respectievelijk te zien als Jezus en Maria. In de rol van belangrijke discipelen check je Soy Kroon (Judas) en Jan Kooijman (Petrus). Verder wisten we al dat de verteller van The Passion 2020 niemand minder dan Johnny de Mol is. En last maar niet least: Roué Verveer speelt Pilatus en Bert van Leeuwen is te zien als de verslaggever.

Dit is wanneer je The Passion 2020 kunt zien

The Passion vindt dit jaar op donderdag 9 april plaats in Roermond. Uiteraard wordt het paasspektakel live uitgezonden. Je ziet de uitzending om 20:30 uur op NPO1. PS Geniet er maar weer even flink van... Je moet er namelijk weer een jaar op teren. Een kersteditie komt er namelijk mooi niet

Lees verder