Nieuwe Arrowverse-trailer introduceert Batwoman

Veronica Superguide logo
Nieuwe Arrowverse-trailer introduceert Batwoman

Nieuwe Arrowverse-trailer introduceert Batwoman

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Batwoman maakt binnenkort haar debuut in de Arrowverse. En deze gloednieuwe trailer geeft alvast een voorproefje!

Eerder deze week werd bekend dat Batwoman binnenkort te zien zal zijn in de Arrowverse, het superheldenuniversum waar ook series als Arrow, The Flash en Supergirl zich afspelen. Televisiezender The CW onthulde op de San Diego Comic Con alvast een voorproefje van wat er zich de volgende seizoenen zal afspelen in deze hitseries. En uiteraard is de trailer niet compleet zonder de introductie van Batwoman!

Bombast

Voor het zover is, zien we bekende DC-helden als Supergirl, The Flash en Black Lightning hun opwachting maken, zij aan zij met hun stripvoorbeelden. Heel cool, maar het wachten is natuurlijk op Batwoman. Haar komst wordt halverwege de trailer met gepaste bombast aangekondigd: “This December… from the shadows… a new hero will rise.” Hierop zien we het Batwoman-logo en de stripversie van de superheldin.

Gotham

Batwoman, alias Kate Kane, zal haar debuut maken in de Arrowverse cross-over later dit jaar. Die speelt zich af in Gotham City, dus misschien is dat niet de enige lid van de Bat-familie dat te zien zal zijn. The CW is momenteel druk bezig met de pilot voor Batwoman, een rol die trouwens nog gecast moet worden. Mocht die pilot in de smaak vallen, dan zal de superheldin in de loop van volgend jaar schitteren in haar eigen Arrowverse-titel!

Lees verder