Nieuwe afleveringen Twin Peaks te zien bij Videoland

Veronica Superguide logo
Nieuwe afleveringen Twin Peaks te zien bij Videoland

Nieuwe afleveringen Twin Peaks te zien bij Videoland

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Goed nieuws: het nieuwe seizoen van Twin Peaks, de legendarische televisieserie uit de jaren negentig, wordt in Nederland door Videoland uitgezonden.

Twin Peaks is terug

Het is bijna zover: na 25 jaar is de cultserie van David Lynch terug. Vandaag werd bekendgemaakt dat het vervolg van Twin Peaks ook in Nederland te zien is: vanaf 22 mei bij Videoland, een paar uur na de première in de VS.

David Lynch

De eerste dertig afleveringen van de surrealistische serie Twin Peaks werden tussen 1990 en 1991 uitgezonden. De nieuwe reeks bestaat uit achttien afleveringen en gaat verder 25 jaar nadat de inwoners van een eigenaardig dorpje perplex stonden toen het meisje Laura Palmer plotseling werd vermoord. De bedenkers van de serie, David Lynch en Mark Frost, zijn weer bij het vervolg betrokken.

Oude en nieuwe gezichten

Van de originele cast zijn onder andere Kyle MacLachlan, die de iconische rol van FBI Agent Dale Cooper vertolkt, Mädchen Amick, Dana Ashbrook, David Duchovny, Sherilyn Fenn, Miguel Ferrer, James Marshall, Ray Wise en David Lynch te zien in de nieuwe reeks van de serie. 

Nieuw in de serie zijn onder anderen Monica Bellucci, Naomi Watts, Laura Dern, Tim Roth en Jim Belushi.

Nieuwe afleveringen

Twin Peaks zie je vanaf 22 mei bij Videoland. Check hierboven de trailer!

Lees verder