Nieuw seizoen Prison Break vanaf 5 april bij FOX

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Nieuw seizoen Prison Break vanaf 5 april bij FOX

Nieuw seizoen Prison Break vanaf 5 april bij FOX

|
|

Laatste update:

Na acht jaar is Prison Break terug! In Amerika start het gloednieuwe seizoen op 4 april, maar nu heeft FOX goed nieuws voor Nederlandse fans: zij hoeven ook niet lang meer te wachten. In Nederland zendt FOX de serie namelijk 24 uur na de première in Amerika uit, net als The Walking Dead. Kortom, vanaf 5 april kunnen we genieten van het langverwachte vijfde seizoen!

Bekende gezichten

De zender FOX brengt Prison Break terug naar Nederland. Het nieuwe seizoen telt negen afleveringen. De cast bestaat onder anderen uit de vertrouwde gezichten van Wentworth Miller, Dominic Purcell en Sarah Wayne Callies. 

Voor de fans

Alphons Martens, Programming Director FOX: “Het is fantastisch dat Prison Break terugkeert met een nieuw seizoen op FOX, de zender waar het thuishoort. Gezien de populariteit van de serie is het geen verrassing dat er nu een vervolg komt, ongetwijfeld tot grote vreugde van de vele fans. En we maken het hen daarbij zo gemakkelijk mogelijk door ook hier onze belofte van The Best.First waar te maken. De nieuwe afleveringen zijn 24 uur na de uitzending in Amerika op FOX te zien.”

Seizoen 5

In het nieuwe seizoen van Prison Break zit, de eerder dood geachte, Michael (Wentworth Miller) vast in een gevangenis in Yemen. Hij wordt echter al snel herenigd met zijn broer Lincoln Burrows (Dominic Purcell) en Sara Tancredi (Sarah Wayne Callies) om de grootste ontsnapping ooit aan te gaan.

Prison Break

De eerste vier seizoenen van Prison Break werden tussen 2005 en 2009 uitgezonden. De serie vertelt het verhaal van een ten onrechte tot de dood veroordeelde man, die alleen op zijn broer kan vertrouwen om uit zijn benarde situatie te ontsnappen. 

Prison Break werd al snel bekeken door een wereldwijd miljoenenpubliek. Prison Break werd onder meer beloond met twee Golden Globe nominaties en sleepte een People’s Choice Award in de wacht.

Seizoen 5 van Prison Break is vanaf 5 april iedere woensdag om 21.00 uur te zien op FOX.

Lees verder