Nieuw seizoen Dance Dance Dance: dit zijn de deelnemers

Veronica Superguide logo
Nieuw seizoen Dance Dance Dance: dit zijn de deelnemers

Nieuw seizoen Dance Dance Dance: dit zijn de deelnemers

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Over een paar dagen beginnen de deelnemers met de voorbereidingen op het nieuwe seizoen van Dance Dance Dance. Vandaag is bekendgemaakt wie het zijn.

Dance Dance Dance

In oktober werden Robin Martens en Buddy Vedder tot winnaars gekroond van het tweede seizoen van Dance Dance Dance. Het GTST-duo versloeg Kees Tol en Annemarie Keizer toen in de finale van het RTL-dansprogramma. Robin en Buddy volgden daarmee Pip Pellens en Pim Wessels op, de winnaars van het eerste seizoen. Het geldbedrag dat ze wonnen, schonken ze aan Stichting Kinderen Kankervrij (KiKa).

Seizoen 3

Vandaag is bekend geworden wie er aan het derde seizoen gaan deelnemen. Cabaretier Roué Verveer en zangeres Edsilia Rombley vormen een koppel, en Voice-winnares Maan doet het met musicalster Kaj van der Voort. De GTST’ers Toprak Yalçiner en Stijn Fransen zijn ook een dansduo, net als Miss Nederland 2016 Zoey Ivory en haar goede vriend Marnix Lenselink. Renate Gerschtanowitz en Koos van Plateringen van Shownieuws maken het deelnemersveld compleet.

Over een paar dagen beginnen de deelnemers met de voorbereidingen op het dansprogramma, dat in het najaar weer op RTL 4 te zien zal zijn. Jurylid Timor Steffens heeft wel een waarschuwing in petto voor de deelnemers: “De koppels weten na twee seizoenen wat er van hen wordt verwacht”, zegt hij. “Een enorme inzet en veel bloed, zweet en tranen.” De presentatie is in handen van Chantal Janzen en Jandino Asporaat.

Lees verder