Kate Winslet in Mare of Easttown

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Kate Winslet in Mare of Easttown

Nieuw op Ziggo Movies en Series XL in april 2021

|
|

Laatste update:

Net als vorige maand verschijnen er even geen nieuwe films op Ziggo Movies & Series XL. Gelukkig komen er genoeg goede series bij! Deze nieuwe en oude titels verschijnen in april.

Wil jij altijd op de hoogte zijn van de laatste kijktips? Luister dan onze wekelijkse podcast: Bankplakkers! Overal te luisteren, zoals op Spotify en Apple podcasts.

Series

War of the Worlds

Het verhaal van War of the Worlds kennen we inmiddels wel: tripods die de wereld verwoesten. Maar deze FOX-serie geeft er zijn eigen draai aan met een The Walking Dead-insteek. Een groep overlevenden moet een team vormen in een apocalyptische wereld.

War of the Worlds verschijnt 1 april op Ziggo Movies & Series XL.

Resident alien

De gloednieuwe serie Resident Alien heeft voor ieder wat wils. Dit sci-fi murder mystery drama met een vleugje komedie, volgt alien Harry. Hij maakte een noodlanding op aarde en gaat nu door het leven als een menselijke dokter. Zijn geheime missie? De mensheid laten uitsterven. Als hij een moord op moet lossen, begint Harry te twijfelen aan zijn opdracht.

Resident Alien verschijnt 2 april op Ziggo Movies & Series XL.

Morten

Morten wordt de minister-president van Nederland. Althans, dat wil hij. Zijn verleden van seks, drank en drugs staat hem flink in de weg. Iemand chanteert hem met foto’s die zijn jonge jaren goed in beeld brengen. In deze politieke dramaserie zie je of het Morten lukt de nieuwe Mark Rutte te worden.

Morten verschijnt 6 april op Ziggo Movies & Series XL.

Luister ook onze podcast Bankplakkers met kijktips en het laatste nieuws:

Siren

Een klein kustdorpje staat bekend om de legende dat er vroeger veel zeemeerminnen leefden, maar lang niet iedereen gelooft in sprookjes. Dat wordt duidelijk als de mysterieuze Ryn opduikt in het plaatsje. Langzaam bloeit de legende weer op en de strijd tussen mens en zeewezens neemt een gevaarlijke wending.

Siren verschijnt 8 april op Ziggo Movies & Series XL.

The Nevers

Deze nieuwe HBO-serie heeft zeker wat inspiratie opgedaan van Bridgerton. De kostuums mogen dan wel niet zo mooi zijn, maar dat is ook niet waar dit Victoriaans Londen om draait. De hele stad staat op z’n kop door een bovennatuurlijke gebeurtenis die vooral vrouwen abnormale krachten geeft. Iedereen die behoort tot deze nieuwe ‘minderheid’ is in groot gevaar. Het is aan Amalia en Penance om hun soort te redden.

The Nevers verschijnt 12 april op Ziggo Movies & Series XL.

Mare of Easttown

Ziggo voegt nog een murder mysterie serie toe deze maand. Detective Mare Sheehan (Kate Winslet) komt uit een klein dorpje in Pennsylvania en onderzoekt daar een moord. Ondertussen ontdekt ze dat de gemeenschap een donkere kant heeft en moet ze ervoor zorgen dat haar familie niet verscheurd raakt.

Mare of Easttown verschijnt 19 april op Ziggo Movies & Series XL.

Ben je op zoek naar meer films en serie op Ziggo Movies & Series XL? Check hier de top 10 beste films en series die nu op de streamingdienst staan!

Lees verder