The voice of holland, kerst bij Koosje, the commuter

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
The voice of holland, kerst bij Koosje, the commuter

Nieuw op Videoland: deze films en series verschenen afgelopen week

|
|

Laatste update:

Wekelijks komen er weer nieuwe films en series op Videoland te staan! Afgelopen week waren dat onder andere Kerst bij Koosje, The Commuter en Killer Skies. Bekijk naast deze nieuwe titels ook de 10 beste series die momenteel op Videoland staan.

Horrorhuurders en Huisjesmelkers - 7 november

In deze Britse realityserie worden ruzies gefilmd tussen huurder en verhuurders. Door de aanhoudende huizencrisis in het Verenigd Koninkrijk ontstaan namelijk veel conflicten. Voor welk onrecht wordt er dit keer een oplossing gezocht? 

Kerst bij Koosje - 8 november

Het familiehotel Koosje organiseert elk jaar een groot kerstdiner. Dit jaar wordt het overgenomen door de dochters van Koosje en dat is nogal een chaos. Kerst bij Koosje belooft dé kerstserie van het jaar te worden, dus begin er maar meteen mee: kun je alvast in de kerstsfeer komen!

The Voice of Holland - 9 november

Wie gaat er dit keer winnen? Als je elke vrijdag geen tijd hebt om The Voice of Holland te zien, kun je het gelukkig altijd terugkijken op Videoland.Bekijk hier ook de beste The Voice of Holland optredens ooit!

H3L -  11 november

5 middelbare scholieren worden gevolgd in de klas H3L, ook wel 'de hel voor leraren' genoemd. Deze leerlingen halen alleen maar kattenkwaad uit en roddelen over hun 'vrienden'. Tongen, verkering, schoolfeesten en huiswerk: het komt allemaal aan bod in dit tienerdrama. Wil je meer tienerdrama zien? Bekijk dan ook deze lijst met YouTubers die in films hebben gespeeld. 

The Commuter - 6 november

Micheal wordt gedwongen een mysterie op te lossen in de trein. Hij komt er echter achter dat hij onderdeel is van een crimineel plan, dat zijn leven en dat van andere passagiers op het spel zet. Om iedereen te redden, zet Michael alles op alles.

Dark Skies - 9 november

Een stel wordt geterroriseerd door een buitenaardse aanwezigheid die elke avond aan hun kinderen zit. Het koppel is genoodzaakt om hun eigen kids te redden omdat familie en vrienden hen niet willen geloven. 

Killer Elite - 10 november

Danny komt in de problemen wanneer zijn beste vriend Hunter wordt ontvoerd door een Arabische sjeik. Om Hunter te redden, moet Danny een moord plegen. Je ziet het al aankomen: dat doet hij liever niet. Hij zoekt een uitweg om alsnog zijn vriend te redden. 

Theo Maassen: Einde Oefening - 7 november

Theo Maassen lanceert zijn harde grappen weer op het podium. Deze voorstelling komt dan misschien uit 2013, het is alsnog erg leuk om terug te zien! Dit soort humor gaat met de tijd mee, toch? 

Lees verder