Nieuw op Videoland

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Nieuw op Videoland

Nieuw op Videoland: deze films en series verschenen afgelopen week

|
|

Laatste update:

Wekelijks komen er weer nieuwe films en series op Videoland te staan! Afgelopen week waren dat onder andere Cocaïne Oorlog, Meesterspion en Trading Places. Bekijk ook de beste series die nu op Videoland staan.

Series

Cocaïne Oorlog

John van den Heuvel zoekt de cocaïneroute tussen Zuid-Amerika en Nederland uit. Waar wordt het gemaakt en door wie? En wie runt de coke-handel tegenwoordig? In deze docu spreekt hij iedereen: politie, maffia en journalisten.

Nieuw op Videoland: deze films en series verschenen afgelopen week

American Crime

Alle seizoenen van deze serie staan nu op Videoland, dat wordt dus bingewatchen! De levens van vier mensen, die niks met elkaar te maken hebben, worden compleet veranderd na een misdaad. Ze kennen elkaar niet, maar ze zijn alle vier verbonden met elkaar. 

Films

De IJslandbende

Sem en Mohammed richten de IJslandbende op, zodat Sem een reis naar het land kan maken . Er komen nog 3 jongens bij de bende en er ontstaat een prachtige vriendschap. Maar betekent het team meer voor Sem dan voor de rest? En gaat het hem lukken om naar IJsland te gaan? 

Meesterspion

Simon ligt al sinds het jaar 1973 in een hotel te slapen, maar ontwaakt als 11-jarige Tim er komt wonen. Met z'n tweeën gaan ze een oude misdaadzaak oplossen en dat is nogal spannend... 

Trading Places

Mortimer en Randolph hebben een weddenschap: Randolph gelooft namelijk dat hij van een crimineel een succesvolle zakenman kan maken. Maar dat is nog niet zo makkelijk als het lijkt...

The Transporter Refueled

Frank Martin staat bekend als de beste chauffeur en huurling die je in de criminele onderwereld kan krijgen. Maar dan komt hij tegenover de meedogenloze Anna te staan, die van plan is zijn hele reputatie te verpesten. Lukt het Martin nog om haar te stoppen?  

Het is ook alweer bijna pakjesavond! Om daarvoor in de sfeer te komen kun je ook deze 5 beste Sinterklaasfilms bekijken

Lees verder