H3L

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
H3L

Nieuw op Videoland: deze films en series verschenen afgelopen week

|
|

Laatste update:

Videoland zette deze week weer een aantal nieuwe films en series online. Welke sprookjes worden er in een nieuw jasje gehesen in Tell Me a Story en hoe gaat het met de tweeling Tess en Thomas in klas H3L? Deze films en series kan je nu checken op Videoland!

Series

Tell Me A Story - Seizoen 2

De spannende thriller-serie geeft ook dit seizoen weer een draai aan bekende sprookjes. In seizoen 1 zagen we hoe de drie biggetjes, Roodkapje en Hans en Grietje werden omgetoverd tot psychologische thrillers. In het nieuwe seizoen zijn de beroemde prinsessen aan zet: Belle en het Beest, Doornroosje en Assepoester krijgen allemaal een nieuw verhaal. Durf jij deze serie met duistere versies van je favo sprookjesfiguren aan?

H3L - Seizoen 2

H3L is terug met elke schooldag een nieuwe aflevering! We volgen wederom de tweeling Tess en Thomas op de middelbare school. Hun vrienden Olivier (Ollie), Roos en Faiz zijn ook dit seizoen van de partij en proberen de twee te helpen met al hun probleempjes. Wat maken ze dit jaar mee? Liefde, ruzies, familiedrama: het belooft weer een spannend seizoen te worden!

Film1 staat open: Deze 5 (Oscar)films moet je niet missen!

Films

The House of Magic 

Deze speelse kinderfilm volgt het avontuur van Flits, een jonge kat die zijn familie kwijtraakt. Terwijl hij op zoek gaat naar een schuilplekje, komt hij het huis van oud-goochelaar Laurens tegen. Laurens woont samen met een robot en pratende huisdieren die niet allemaal even blij zijn met hun nieuwe huisgenoot. Toch moeten ze samenwerken om ervoor te zorgen dat hun thuis niet van ze wordt afgepakt als de neef van Laurens het probeert te verkopen. Op zoek naar nog meer geweldige kinderfilms? Bekijk hier de 11 beste kinderfilms op Netflix!

Lees verder