Mocro Maffia

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Mocro Maffia

Nieuw op Videoland: deze films en series verschenen afgelopen week

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

In deze tijd van thuisisolatie is Videoland the place to be! De streamingdienst zette afgelopen vrijdag vervroegd Mocro Maffia online! En dat is nog niet alles, ook een aantal nieuwe films zijn aan het aanbod toegevoegd. Wij zetten de leukste nieuwkomers voor je op een rij!

Series

Babylon Berlin – seizoen 1-3

Deze dramaserie speelt zich af in 1929, de periode voor de sociale en politieke veranderingen in Duitsland. De Duitse detective Gereon Rath wordt naar Berlijn gestuurd om onderzoek te doen naar een Duitse pornoclub. Deze zou naar verluidt beheerd worden door de Russische maffia. 

Mocro Maffia - seizoen 2

Videoland verrast de kijker vervroegd met het tweede seizoen van de succesvolle Nederlandse serie Mocro Maffia. Vanaf vrijdag 20 maart komt elke dag een nieuwe aflevering online. In het vervolgseizoen gaat het gerucht dat Roman zit ondergedoken in het buitenland, maar journalist Rein is er zeker van dat hij zich gewoon in Nederland schuilhoudt. Ondertussen is Muis uit op wraak.

Films

Wat is Dan Liefde

Cato (De TV Kantine-ster Elise Schaap) is echtscheidingsadvocaat en krijgt de kans op een baan bij een commercieel kantoor. Haar nieuwe collega’s moeten een stukje moraal bijgebracht worden en Cato lijkt daar de aangewezen persoon voor. Maar dan ontmoet ze collega Gijs (Maarten Heijmans): hij is alles wat Cato haat. Een samenwerking tussen de twee lijkt onmogelijk.

Cut Bank

Cut Bank is een klein stadje waar Dwayne McLaren (Liam Hemsworth) is opgegroeid. Nu hij is afgestudeerd zoekt hij naar manieren om er weg te komen. Met zijn vriendin Cassandra (Teresa Palmer) grijpt hij de kans op een beter leven in de grote stad, maar geluk lijkt ver te zoeken in Cut Bank, en al snel komt een bak karma over hem heen.

The Green Inferno

Zin in een horrorfilm? Zoek niet verder. In The Green Inferno trekt een groep jonge Amerikaanse activisten naar de Amazone om het regenwoud te redden. Als hun vliegtuig neerstort in de jungle van Peru, worden ze gevangengenomen door een oeroude kannibalenstam. Je voelt de rest al aankomen.

The Lost City of Z

Kolonel Percival Fawcett (Charlie Hunnam) gaat in de Amazone op zoek naar de mythische stad El Dorado. De voormalig onderscheiden Britse soldaat is ervan overtuigd dat hij deze op een eerdere tocht heeft gezien. Maar de reis met zijn zoon (Tom Holland) en vrouw (Sienna Miller) blijkt niet zonder gevaar.

Behoefte aan nog meer film- en serietips om het thuiszitten mee door te komen? Bekijk hier de beste binge-series op Netflix en kijk hier welke 8 virusfilms je nu absoluut NIET moet kijken!

Lees verder