Nieuw op Netflix: deze titels zijn vanaf februari 2018 te zien

Veronica Superguide logo
Nieuw op Netflix: deze titels zijn vanaf februari 2018 te zien

Nieuw op Netflix: deze titels zijn vanaf februari 2018 te zien

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Januari loopt bijna ten einde en dat betekent maar één ding. Nieuwe maand, nieuwe Netflix-content! Ook in februari is het weer smullen.

Series

De opmerkelijkste release is zonder twijfel scifi-epic Altered Carbon. Het speelt zich af in de 25ste eeuw, waar het mogelijk is bewustzijn te verplaatsen van het ene lichaam naar het andere. House of Cards-acteur Joel Kinnaman speelt Takeshi Kovacs, een verzetsstrijder wiens geest na 250 jaar weer tot leven wordt gewekt. Zijn missie? De moord oplossen van 's werelds rijkste man.

Maar dat zijn nog lang niet alle Originals. Wat dacht je van de beeldschone, maar brute western Damnation seizoen 1 (1 februari) of Coach Snoop seizoen 1 (2 februari) waarin Snoop Dogg (ja, Snoop Dogg) een American Football-team bestaande uit tieners naar de overwinning probeert te loodsen?

Verder kun je genieten van realityserie Queer Eye (7 februari), waarin flamboyante mannen uitgezakte huisvaders make-overs geven en zijn de eerste seizoenen van First Team: Juventus en Everything Sucks (16 februari) te streamen. Het eerste seizoen van het keiharde politiedrama Seven Seconds, over een dodelijk ongeluk, een doofpot-zaak en een hechte gemeenschap is ook een dikke aanrader. De serie is samen met seizoen 2 van Gerard Depardieu-drama Marseille vanaf 23 februari zien.

FILMS

Netflix komt in februari met maar liefst vier gloednieuwe Originals. Mute steekt wat ons betreft met kop en schouders boven de rest uit. Regisseur Duncan Jones (zoon van David Bowie) komt na Moon, Source Code en Warcraft met deze keiharde scifi-thriller. Een dove barman probeert te achterhalen wat er gebeurd is met zijn partner. Daarvoor moet hij het opnemen tegen een stel beruchte gangsters. 

Nieuw op Netflix: deze titels zijn vanaf februari 2018 te zien

Andere Originals? Comedyfilm When We First Met en horrorfilm The Ritual zijn te zien vanaf 9 februari. Het romantische, maar toch komische, drama Irreplaceable You kun je vanaf 16 februari streamen. 

Daarnaast zijn vanaf 1 februari ook misdaaddrama American Psycho, horrorcomedy Shaun of the Dead, feelgood-klassieker Love Actually, superheldenfilm The Incredible Hulk en romcom Definitely Maybe te streamen. 

Documentaire's

De opmerkelijkste documentaire is deze maand Ugly Delicious, waarin David Chang samen met andere chef-koks, activisten en kunstenaars de wereld rond reist en met behulp van voedsel culturele barrières doorbreekt. Ook The Trader (Sovdagari), Seeing Allred en How the Beatles Changed The World zijn het kijken waard.  

Lees verder