the crown seizoen 3 op Netflix

Veronica Superguide logo
the crown seizoen 3 op Netflix

Nieuw op Netflix: deze films en series verschenen afgelopen week

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Met deze week onder meer de terugkeer van The Crown, een nieuw seizoen van Avatar: The Last Airbender en een lekker corny Netflix Original-kerstfilm!

SERIES

The Crown: Seizoen 3

Oscarwinnaar Olivia Colman (The Favourite) neemt in dit seizoen het stokje over van Claire Foy als koningin Elizabeth. Terwijl het Verenigd Koninkrijk dieper in de economische problemen raakt, begint de vorstin steeds meer te twijfelen aan haar rol als staatshoofd. Lees hier negen opvallende weetjes over de duurste Netflix-serie tot nu toe!

Avatar: The Last Airbender: Seizoen 3

In het derde (en laatste) seizoen van deze oogstrelende animatieserie komt het tot de ultieme confrontatie tussen Aang en de tirannieke Ozai. Alleen als onze held in zijn missie slaagt, zal de mensheid weer in vrede leven. Niemand minder dan Mark Hamill (Star Wars) spreekt de stem in van Fire Lord Ozai!

Dolly Parton’s Heartstrings: Seizoen 1

De geliefde Dolly Parton krijgt haar eigen serie op Netflix. Helaas is het geen realitysoap, maar een serie die gebaseerd is op de songteksten van de nog altijd razend populaire countryzangeres. Iedere aflevering vertelt het gedramatiseerde verhaal achter haar grootste hits.

Z Nation: Seizoen 5

Jaren nadat een zombievirus de beschaving ten val heeft gebracht, probeert een aantal overlevenden de draad weer op te pakken. Onder hen ex-gevangene Alvin Murphy, die wel eens de sleutel zou kunnen zijn tot het vinden van een kuur tegen het virus. Het vijfde seizoen van deze zombieserie zou ook meteen het laatste zijn!

Mortel: Seizoen 1

In deze Franse horrorserie gebruikt een wraakzuchtige scholier voodoo om de moordenaars van zijn broer te straffen. Maar hij komt er al snel achter dat het middel misschien wel erger is dan de kwaal... Bekijk ook onze lijst van de negen beste horrorseries op Netflix!

FILMS

The Knight Before Christmas

Dit najaar pakt Netflix uit met een flinke hoeveelheid kerstfilms, waaronder The Knight Before Christmas. In deze mierzoete romcom droomt een vrijgezelle dertiger van haar ridder op het witte paard. Tot haar grote verbazing komt die wens vrij letterlijk uit wanneer een ridder uit de middeleeuwen haar pad kruist.

Hell Fest

In deze slasher verandert een Halloween-uitje naar een rondreizend spookhuis al snel in een regelrechte nachtmerrie. In de attractie loopt namelijk een sadistische seriemoordenaar rond die het voorzien heeft op de bezoekers. Meer griezelig goede Netflix-titels vind je in ons overzicht van de tien beste horrorfilms op Netflix!

DOCUMENTAIRES

Bikram: Yogi, Guru, Predator

Bikram Choudhury veroverde de wereld met zijn ‘hot yoga’. Maar deze charismatische yogaleraar had ook een duistere kant. Zo zou hij veel van zijn vrouwelijke leerlingen seksueel misbruikt hebben. In deze documentaire vertelt een aantal slachtoffers hun aangrijpende verhaal.

Who Killed Little Gregory?: Seizoen 1

Een afgelegen Frans dorpje wordt in de jaren 80 opgeschrikt door de gruwelijke moord op de vierjarige Gregory. De ouders van de peuter werden al jaren telefonisch bedreigd door de vermoedelijke dader. Maar een duister familiegeheim maakt de zoektocht naar de moordenaar er niet gemakkelijker op...

Lees verder