Dwayne Johnson in Rampage Big meets Bigger op Netflix

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Dwayne Johnson in Rampage Big meets Bigger op Netflix

Nieuw op Netflix: deze films en series verschenen afgelopen week

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Met deze week onder meer een spectaculaire blockbuster met Dwayne Johnson, het nieuwe seizoen van de Spaanse Netflix-hit Élite en een van de beste thrillers van deze eeuw!

Series

Élite: Seizoen 3

In het derde seizoen van deze Spaanse Netflix-hit zijn de leerlingen Las Encinas opnieuw in de ban van een mysterieuze moordzaak. Terwijl de moordenaar vrij spel heeft, loopt de spanning tussen de muren van deze prestigeschool steeds hoger op! In een uitgebreide preview vertellen we je alles wat je moet weten over Élite: Seizoen 3.

Bloodride: Seizoen 1

Het is geen toeval dat Netflix deze Noorse horrorserie uitbracht op vrijdag de dertiende. Bloodride is namelijk een verzameling van even korte als gruwelijke griezelverhalen. Het enige dat deze verhalen verbindt is een spookachtige buschauffeur die zijn passagiers meeneemt naar duistere bestemmingen. Meer griezelige taferelen vind je in onze lijst van de beste horrorseries op Netflix!

The Valhalla Murders: Seizoen 1

Een rechercheur uit Oslo met een duister verleden keert terug naar zijn thuisland IJsland. Daar gaat hij samen met een vastberaden collega op jacht naar een sadistische seriemoordenaar. Maar de buitenstaander wordt niet door iedereen met open armen ontvangen… Meer crimineel goede series vind je ons overzicht van de beste misdaadseries op Netflix!

On My Block: Seizoen 3

In On My Block proberen vier tieners de middelbareschooltijd te overleven. Maar dat is in de door criminaliteit geteisterde achterbuurten van Los Angeles makkelijker gezegd dan gedaan… In het derde seizoen van dit charmante tienerdrama wordt de vriendschap tussen het viertal steeds verder op de proef gesteld!

Kingdom: Seizoen 2

Een mysterieuze epidemie stort het Korea van de middeleeuwen in een orgie van chaos en geweld. Iedereen die wordt besmet met het virus verandert in een bloeddorstig monster. Aan de dappere kroonprins de taak om het kwaad te stoppen. Deze Zuid-Koreaanse variant op The Walking Dead zit vol zwaarden, zombies en splatter!

Dirty Money: Seizoen 2

De Oscarwinnende documentairemaker Alex Gibney duikt voor dit tweede seizoen van Dirty Money opnieuw in de wereld van het grote geld. En zoals de titel al aangeeft, gaat het daar niet altijd even fris aan toe. Op schokkende wijze wordt vastgelegd hoe de rijksten der aarde een fortuin vergaren over de ruggen van de gewone man.

100 Humans: Seizoen 1

In deze nieuwe realityserie worden 100 uiteenlopende kandidaten onderworpen aan een reeks wetenschappelijke experimenten. Op die manier hopen de onderzoekers antwoorden te krijgen op prangende vragen als ‘zijn mannen die goed kunnen dansen het vruchtbaarst?’ en ‘vliegt de tijd echt als je lol hebt?’.

Films

Rampage: Big Meets Bigger

In deze verfilming van de gelijknamige arcadeklassieker speelt Dwayne Johnson een bioloog die een bijzondere band opbouwt met de gorilla George. Maar deze vriendelijke reus verandert door toedoen van een genetisch experiment in een gigantisch monster. Meer prettig gestoorde gameverfilmingen vind je in ons overzicht van de mafste gameverfilmingen aller tijden!

Memento

Guy Pearce speelt in deze meesterlijke thriller een verzekeringsagent die op zoek is naar de moordenaar van zijn vrouw. Doordat hij echter lijdt aan geheugenverlies, weet hij niet wie hij kan vertrouwen in zijn speurtocht naar de dader. Het duizelingwekkende scenario van regisseur Christopher Nolan (The Dark Knight) werd genomineerd voor een Oscar.

Secret in Their Eyes

Wanneer de dochter van zijn collega dood wordt aangetroffen in een afvalcontainer, zweert FBI-agent Ray Kasten om de daders te vinden. Maar hij merkt al snel niet iedereen binnen de opsporingsdienst zit te wachten op het onderzoek. Ondanks de aanwezigheid van Nicole Kidman en Julia Roberts haalt deze remake het niet bij het Oscarwinnende origineel uit Argentinië.

Deze films en series verschijnen in maart ook op Netflix.

Lees verder